Mijn Notarisdossier

Wij doen zoveel mogelijk online. Onze online services zijn een bewijs van onze ambitie om steeds anderen een stap voor te blijven en veranderingen te omarmen. Wij bieden je - ook vanwege de privacywetgeving - een klantportaal, het online "Mijn Notarisdossier". Het Mijn Notarisdossier is een beveiligde dienst, overal en altijd beschikbaar. Voor dossierbeheer, communicatie en samenwerking. Hierdoor kun jij elk gewenst moment online vanaf huis, kantoor of zelfs vanaf je vakantieadres je dossier inzien en kan jij, net als wij, in die digitale omgeving documenten downloaden en uploaden. Wij werken daarnaast met automatische document assemblage. De automatische document assemblage - een soort robot - levert een kortere, dus voordeligere, productietijd en consistente documentatie op.

Uiteraard doen wij er alles aan om het werken met het Mijn Notarisdossier zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor je te maken. Zodat jouw gegevens goed zijn beschermd, maar ook steeds gemakkelijk toegankelijk zijn. Mocht het gebruik aanleiding geven tot vragen of opmerkingen, dan horen wij dat graag van je.

Voor de status van je Mijn Notarisdossier kijk je naar Dossiervoortgang in je Mijn Notarisdossier, waar en wanneer het jou uitkomt. Kun je precies zien wat wij doen en wanneer jij wat kunt verwachten.

Mijn online dossier