PROCLAIMER


 

Wie zijn wij

Wij zijn Basisnotarissen Rijnmond. Een voordelige discounter. De Aldi, of misschien beter, de bol.com onder de notarissen. Goed, makkelijk, snel en goedkoop. Omdat we onze processen strak georganiseerd hebben, ons kostenniveau laag houden en heel veel online doen. Hierdoor kunnen wij je de scherpste tarieven van de wijde regio aanbieden. Onze aanpak bespaart je dan ook honderden euro's aan notariskosten. En het levert ons zeer tevreden klanten op. Niet alleen vanwege de lage prijs, maar ook vanwege de efficiëntie, onze dienstverlenende instelling en omdat wij met onze advisering vaak zelfs vele duizenden euro's voor onze klanten weten te verdienen. Daar doen wij het voor.

Waar zijn wij gevestigd

Wij zijn gevestigd in Vlaardingen en houden kantoor in het MaesHuys, Verploegh Chasséplein 1 in Vlaardingen. Op de mooiste en meest centraal gelegen plek van de regio. We kunnen je daar voortreffelijk accommoderen. Bijvoorbeeld met gratis parkeren op eigen terrein en met laadpunten voor elektrische auto's en e-bikes. We zitten op loopafstand van het Metrostation Vlaardingen Oost. Stads- en streekbussen stoppen bij de halte op het plein. Hoe fijn is dat. 

Wij kunnen je zo gewenst op afspraak ook ontvangen in de business centers van het NoMA House aan de Amsterdamse zuidas of van het World Trade Center Rotterdam of het World Trade Center Den Haag. We beschikken daar over hoogwaardige accommodatie en kunnen je het gebruik van de faciliteiten van die business centers aanbieden.

Maar wij zijn niet aan ons kantoor gekluisterd. Wij zijn mobiel. En flexibel. Wij komen in overleg zo gewenst dan ook graag naar jou toe. En mocht dat om wat voor reden ook niet goed passen of vanwege gezondheidsrisico's niet verstandig zijn, dan  maken we graag gebruik van de mogelijkheid van beeldbellen (video-conferencing).

Onze handelsnamen

Basisnotarissen Rijnmond en MAES notarissen zijn handelsnamen van MAES notaris B.V. (“MN”). De praktijk wordt gevoerd door MN. Het doel van deze vennootschap is het uitoefenen van de notarispraktijk. MN is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 24255497.

Onze dienstverlening

Voor (a) onze algemene voorwaarden, (b) de spelregels,  (c) de WWFT, (d) de privacyverklaring, (e) de klachtenregeling, (f) geldverkeer en andere informatie over MN en onze dienstverlening, verwijzen wij je graag naar (de footers op) deze website.  

De algemene voorwaarden van MN zijn van toepassing op elke opdracht die door MN is geaccepteerd. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en worden op verzoek kosteloos aan je toegezonden.

Proclaimer website

MN is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan om onze website actueel te houden en je informatie te geven. De informatie kan niet opgevat worden als juridisch advies; het heeft slechts een algemeen karakter. Je mag het volgende van ons verwachten.

•    Onze informatie is met de nodige zorgvuldigheid opgesteld.
•    Onze teksten en ons beeldmateriaal zijn nooit kwetsend, stuitend of discriminerend van aard.
•    Onze teksten zijn begrijpelijk.

Kom je toch iets tegen dat niet duidelijk, niet juist of verouderd is? Of ontbreekt er naar jouw idee informatie op onze website. Laat het ons dan weten. Wij stellen je reactie zeer op prijs.

Privacy

Wij doen veel online. Onze online services zijn een bewijs van onze ambitie om steeds anderen een stap voor te blijven en veranderingen te omarmen. Wij bieden je - ook vanwege de privacywetgeving - een klantportaal. Dat is een beveiligde dienst, overal en altijd beschikbaar. Voor dossierbeheer, communicatie en samenwerking. Hierdoor kun jij elk gewenst moment online vanaf huis, kantoor of zelfs vanaf je vakantieadres je dossier inzien en kan jij, net als wij, in die digitale omgeving documenten downloaden en uploaden.

Disclaimer e-mail

Wij verzenden ook e-mails. Informatie verzonden aan MN via de e-mail of de website van MN is niet beveiligd en wordt als niet-vertrouwelijk beschouwd. De informatie door ons verzonden per e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien je niet de geadresseerde bent of niet gerechtigd bent tot kennisneming is openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden niet toegestaan. Je wordt verzocht om in dat geval de afzender omtrent de onjuiste adressering te informeren en het bericht te vernietigen.