Over ons

Wij zijn Basisnotarissen Rijnmond, de voordelige discount formule van MAES notarissen. De Aldi, of misschien beter, de bol.com onder de notarissen. Goed, makkelijk, snel en goedkoop. Omdat we onze processen strak georganiseerd hebben, heel veel online doen en daarmee de kosten laag houden. Wij kunnen particulieren voor basisakten de scherpste tarieven van de wijde regio aanbieden. Onze aanpak bespaart je dan ook honderden euro's aan notariskosten. En het levert ons zeer tevreden klanten op. Niet alleen vanwege de lage prijs, maar ook vanwege de efficiëntie en snelheid. En omdat wij met onze advisering vaak zelfs vele duizenden euro's voor onze klanten weten te verdienen. Daar doen wij het voor.

Wij maken notariële diensten voor iedereen beschikbaar. En houden het betaalbaar. Wij verzorgen voor mensen zoals jij en wij de notariële afwikkeling van de aankoop of verdeling van een woning en/of een hypotheek. En als jij jezelf, je partner, je familie en je bedrijf wilt beschermen, dan regelen we in één keer ook gelijk je familierecht zaken, zoals huwelijksvoorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, een samenlevingscontract, een testament en een levenstestament (volmacht). Zonder poespas. Doen niet groot, duur of ingewikkeld.

Veel van onze klanten komen uit één van de gemeenten hier in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Maar ook van buiten de regiogrenzen. En dat blijkt lonend voor ze. Wij behandelen je dossier zoveel mogelijk digitaal en online. Afstand speelt geen rol. Alleen voor het ondertekenen van de akte kom je nog even langs. En dan maken wij er ook gelijk een bijzonder moment van. Kun je of wil je niet langskomen, dan kunnen we dat met een volmacht en een legalisatie vaak ook nog oplossen.     

Wil je weten hoe goedkoop wij zijn? Geheel vrijblijvend? Vraag via deze website een offerte aan en ontvang direct een complete offerte in je inbox. Daarmee voorkom je verrassingen en weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Wel zo prettig. Wil je toch liever maatwerk, iets meer of iets anders dan uitsluitend deze zeer voordelige notariële basisdiensten of ben je een professionele partij, dan zitten de specialisten van ons full service notariskantoor MAES notarissen voor je klaar.

Wil je eerst vergelijken? Heel verstandig. Kijk maar op de vergelijkingswebsites van de Goedkoopste Notaris, Trustoo of Offerte.nl en lees de reviews over onze dienstverlening. Waak er wel voor dat je geen appels met peren vergelijkt. 

Hulp nodig? Kijk dan bij de spelregels en bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.