Over ons

Basisnotarissen Rijnmond opgegaan in MAES notarissen

Bij MAES notarissen verkopen wij kennis, kunde, ervaring en service. Wij bieden onze klanten daarmee rust, betrouwbaarheid en zekerheid. Rust, betrouwbaarheid en zekerheid hoeven niet duur te zijn.

Wij regelden tot 1 januari 2024 voor een aantal van onze particuliere klanten de levering en hypotheek van de aangekochte woning vanuit ons discount label Basisnotarissen Rijnmond. Alle andere notariële diensten werden steeds verleend door ons voordelige kwaliteitslabel MAES notarissen.

Per 1 januari 2024 bedienen wij al onze klanten, zowel particulieren, ondernemingen en overheden voor ál hun zaken, ook voor leveringen en hypotheken, nog uitsluitend vanuit het kwaliteitslabel MAES notarissen. De handelsnaam Basisnotarissen Rijnmond hebben we weliswaar behouden, maar het discount label Basisnotarissen Rijnmond wordt door ons niet meer gevoerd. Voor de klant maakt dat overigens geen verschil: het team van Basisnotarissen Rijnmond maakt al jaren integraal deel uit van het team van MAES notarissen, we werken met een en hetzelfde klantportaal en bijna alle tarieven waren al gelijk.

Protocol

Alles wat in het verleden onder de vlaggen van Basisnotarissen Rijnmond en MAES notarissen door gedefungeerd notaris mr. E.M. (Ed) Bijster is verzorgd, berust onder het protocol van mr. G.H.H.J. (Geert) Janssen MRE MBA, notaris bij MAES notarissen. Voor dossiers die onder verantwoordelijkheid van mr. Bijster door Basisnotarissen Rijnmond en MAES notarissen zijn behandeld en voor akten die door hem of zijn waarnemers zijn gepasseerd, kunt u zich dan ook steeds tot MAES notarissen wenden. 

Welkom

Wij blijven u onverminderd graag van dienst. Onberispelijk, toegewijd en integer. U bent meer dan welkom bij Home - MAES notarissen