Over ons

Wij zijn Basisnotarissen Rijnmond. Een online discounter. De Action, of zo je wilt de Happy Italy, onder de notarissen. Goed, makkelijk, snel en goedkoop. Omdat we onze processen strak georganiseerd hebben en met een workflow dashboard bovenop onze zaken zitten. Hierdoor kunnen wij je de scherpste tarieven van de wijde regio aanbieden. Onze aanpak bespaart je honderden euro's aan notariskosten. Het levert ons zeer tevreden klanten op. Niet zozeer vanwege de lage prijs, maar vooral vanwege de efficiency, onze service en omdat wij met onze advisering vaak vele duizenden euro's voor ze weten te verdienen. Daar doen wij het voor.

Wij verzorgen, uitsluitend voor particulieren, de notariële afwikkeling van de aankoop van een woning en/of een hypotheek. Zo gewenst aangevuld met familierecht zaken, zoals huwelijks voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, een samenlevingscontract, een testament en een levenstestament (volmacht). Zonder poespas. Doen niet groot, duur of ingewikkeld.

Veel van onze klanten komen uit één van de vele gemeenten hier in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Maar ook van ver buiten de regiogrenzen. En zelfs dat blijkt lonend voor ze. Wij behandelen je dossier volledig digitaal en online. Alleen voor het ondertekenen van de akte kom je nog even langs. En dan maken wij er ook gelijk een mooi feestje van. Want wij geven om jou. Voelen en begrijpen wat onze tussenkomst voor jou betekent. Maar een volmacht afgeven kan natuurlijk ook in veel gevallen.  

Wil je weten hoe goedkoop wij zijn? Geheel vrijblijvend? Kijk dan op deze site voor de spelregels,  vraag een offerte aan en krijg een vaste all in prijs. Daarmee voorkom je verrassingen en weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Wel zo prettig. Wil je toch liever maatwerk, iets meer of iets anders dan uitsluitend deze zeer voordelige notariële basisdiensten of ben je een professionele partij, dan zitten de specialisten van ons full service notariskantoor MAES notarissen voor je klaar.

Wil je eerst vergelijken? Heel verstandig. Kijk maar op de vergelijkingswebsite van de Goedkoopste Notaris en lees de reviews over onze dienstverlening. Waak er wel voor dat je geen appels met peren vergelijkt. 

Heb je vragen of wens je overleg? Kijk dan bij de spelregels en bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.